Edényzet
Nagykonyhai edények és univerzális felhasználásuk...
A konyhatechnikai termékek egy jelentős csoportját a – konyhai előkészítés folyamatától a tálalásig bezárólag használt – edényfélségek teszik ki. A 21. századi gasztronómia kihívásaira sikeres választ adó éttermek és nagyobb vendéglátó egységek nagykonyhái közül egy sincs, amely nélkülözhetné a hatalmas hőingadozásnak ellenálló – ily módon univerzális felhasználást lehetővé tevő – rendszerint rozsdamentes acélból készülő konyhai edényeket.Amit a Gasztro-Norm szabványról és Gn edényekről általánosságban tudni érdemes...
A vendéglátóiparban napjainkban már széles körben elterjedt Gn edények a nemzetközileg elfogadott Gasztro-Norm szabvány méreteinek és előírásainak megfelelő, így éttermekben kifejezetten praktikusan és biztonsággal használható edények. Annak érdekében, hogy a vendéglátóipar képes legyen a félkész- vagy készételek elkészítésének, szállításának és tárolásának folyamatát valóban egységes módon – mondhatni szabványosított rendszeren belül – megvalósítani, a gasztronorm szabványrendszer kidolgozására volt szükség. A legkülöbözőbb konyhatechnikai gépeknél és berendezéseknél, hűtéstechnikai készülékeknél, sütőknél, tárolópolcoknál valamint ételszállító dobozoknál mind-mind ezt a szabványrendszert használják a szakavatottak.Alapanyag, élelmiszer-higiénia, méret- és alakváltozatok...
Bár a Gn edények alapanyaga lehet polikarbonát, polipropilén és porcelán is, legelterjedtebb változatuk kétségtelenül a rozsdamentes anyagból készült edények. Ezek a típusok képesek ellenállni egyfelől az élelmiszeriparban általánosságban használt savas és lúgos kémhatásnak, másfelől még a legszélsőségesebb hőmérsékleti körülmények között sem rozsdásodnak. Univerzális felhasználásuk ebből adódóan -20°C-tól akár 300°C-ig is lehetővé teszi széleskörű alkalmazásukat. A minden méretben fedővel is beszerezhető Gn edények mindenben megfeleljenek a gasztronómia szigorú élemiszerhigiéniai előírásainak. Tisztíthatóságuk kifejezetten könnyűszerrel kivitelezhető. A rozsdamentes Gn edényeket éttermek és vendéglátó egységek előszeretettel alkalmazzák mind tárolásra mind szállításra, amit elsősorban a termékek igen széles méret- és tipusválasztéka ösztönöz.Rozsdamentes edények, konzervnyitók és húsklopfolók...
A kínálatunkban megtekinthető roszdamentes edények szintén bármelyik nagykonyhában megállják a helyüket. Megbízhatóságuk a használat során mutatkozik meg igazán, hiszen alapanyaguknak köszönhetően – a 4-73 literes lábasokban vagy éppen a 3-141 literes rozsdamentes acélból készülő fazekakban – az ételek hosszútávon megőrzik eredeti aromájukat. A konzervnyitók, tartós polietilénből gyártott vágódeszkák, elektromos késfertőtlenítők, falra szerelhető kézi szeletelők vagy éppen a két tárcsás kézi paszírozók mellett a modern konyhatechnika gyakran alkalmazott termékei a húsklopfolók. A szintén teljesen rozsdamentes acélból készülő, állítható vastagságú és asztalra szerelhető – így használat közben statikailag kifogástalan húsklopfoló berendezések, a kézi változatnál nagységrendekkel precízebben végzi el a hús szöveteinek lazítását, lapítását vagy éppen nyújtását.
Termékeink
- Sale
- Hűtéstechnika+
- Hűtővitrinek+
- Cukrászati bemutató pult
- Fagyasztók+
- Pizza előkészítő hűtött munkaasztal
- Jéggépek, jégkásagépek+
- Feltéthűtők
- Hűtött munkaasztal+
- Hidegentartó pultok
- Álló háttérhűtő szekrény
- Bárhűtők
- Borhűtő+
- Saláta hűtők
- Fagylaltpult
- Hűtőkamrák
- Fagyasztókamrák
- Sokkoló hűtők
- Faliregálok
- Csemegehűtő pultok
- Húsérlelő hűtőszekrények
- Juice, italhűtő
- Hűtő ajtógumi szigetelés, alkatrészek
- Pizzéria és kiegészítői+
- Sütés - főzés+
- Olajsütők - fritőzök és kiegészítők+
- Sütő- és pároló berendezések+
- Kürtöskalács sütő
- Rostlap - szeletsütő+
- Tűzhelyek+
- Sous vide
- Zsámolyok+
- Paco-jet
- Kontakt grill
- Mikrohullámú sütők
- Szalamander
- Toaszter szendvics sütő
- Wok tűzhelyek+
- Lángos, fánk és halsütők+
- Kelesztőszekrények
- Regeneráló szekrények
- Tésztafőzők+
- Főzősorok+
- Rozsdamentes bútorok+
- Elszívó ernyők+
- Mosogatástechnika+
- Mosogató, tisztítószerek
- Előkészítés+
- Önkiszolgáló pultrendszer+
- Étel melegentartók+
- Konyhai kiegészítők -
- Street food+
- Italkészítés+
- Fagylaltkészítés
- Horeca+
- Sütőipari-pékipari gépek+
- Alkatrész+
- Alapanyag+
KÉRDÉSE VAN ?
Értékesítő kollégáink munkanapokon 7-18 óra között várják hívását!
Tel: +36 1 788 1828