Értem A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
A kosár üres
Navigáció

Főzősorok

Főzősorok és termékcsoportok „madártávlatból”...

A főzősorok első és egyben legfontosabb jellemzője, hogy mindenekelőtt 700 és 900 mm-es kivitelben készülnek. A készülékek webáruházunk kínálatában termékcsoportonkénti bontásban tekinthetők meg. Minden kategória tartalmazza ugyan a termékcsoporthoz tartozó választékot, a konkrét termékek és készülékek főbb befoglaló mérteit valamint műszaki jellemzőit, ám a főzősorokról általánosságban is érdemes hangsúlyozni, elmondani néhány értékes információt. A főzősorok minden készülékére kiváló főzési teljesítmény jellemző, nem is beszélve az ételek ízvilágának és illatuk megóvásának képességéről. A főzősorok készülékei tökéletesen megfelelnek a vendéglátóegységek konyhai személyzete által diktált elvárásoknak és a biztonságos főzés minden alapvető feltételének.

Kompatibilitás, karbantartás és higiéniai szempontok…

A főzősorok készülékeinek minden egyes alkotóeleme ellenálló – rendszerint rozsdamentes acél – alapanyagból készül, ami kifejezetten kívánatos a mindennapi használat során. A készülékek kivétel nélkül rendkívül erős – szintén rozsdamentes acélból és állítható magasságú – lábazattal készülnek, ami nemcsak kiváló statikai stabilitást, de egyben nagy terhelhetőséget is biztosít. Az azonos befoglaló méretű főzősorok készülékei teljesen szabadon illeszthetők egymáshoz, ami – legyen szó oktatási intézmény, modern vendéglátóegység vagy éppen kultúrális intézmény nagykonyhájáról – lehetővé teszi a helyi igényeknek megfelelő kifogástalan konyhai főzősor felépítését. Érdemes utalnunk arra is, hogy a főzősorok minden konkrét készüléke közvetlenül a gyártás után tesztelésre kerül, ami a kiszállítás után üzembehelyezett főzősor-elemek biztonságos és tökéletes működésének előfeltételei.
A gázos termékek maximális megbízhatósága – ami többek között a láng véletlenszerű eloltódásának megakadályozására képes lángvédő rendszereknek köszönhető – garantált. Mivel a főzősorokat alkotó részegységek gombjai, főzőrácsai, sütőkosarai, sütőlapjai és égőlapjai könnyen eltávolíthatóak, ezért a főzősort alkotó minden egyes készüléket egyszerű karbantartás – és ami legfontosabb – könnyű tisztíthatóság jellemez.

A tűzhelyek, billenő serpenyők, főzőüstök és fritőzök világa…

Legyen szó a 2-4-6 főzőhelyes elektromos tűzhelyekről, illetve az adott esetben sütővel is rendelkező 4-6 lángos – masszív öntött vas tetős – gáztűzhelyekről, minden termék alkalmas a vendéglátóipari, üzemi- és közétkeztetési konyhák főzési, sütési és felmelegítési igényeinek maximális kielégítésére. A  modern olajsütők szintén a nagykonyhák burgonya és szelethús sütési folymatainak elvégzésére szolgálnak. Mint a választékból is látszik, fritőzök elektromos- és gázos kivitelben – rendszerint olajleeresztővel és olajgyűjtő edényekkel kiépítve – egyaránt rendelhetők. A fentieken túl a 21. századi technológiával készülő billenő serpenyők, rostlapok vagy éppen a többfunkciós sütővel rendelkező tűzhelyek mind azok a készülékek, amelyek nélkül a modern nagykonyhák főzősorainak optimális és hosszú élettartamú működése elképzelhetetlen.
Termékeink


KÉRDÉSE VAN ?


Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8 és 16 óra között várja hívását !


+36 96 / 365-130