Értem A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
A kosár üres
Navigáció

Kombi párolók és hőlégkeveréses sütők

Hőlégkeveréses sütők és modern tűzhelyek...

Tűzhely vásárlásakor számtalan típussal és működési elvvel találkozunk. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen eszközökkel főzünk. Amennyiben a tűzhely főzési- és sütési technikája korszerű valamint energiatakarékos, akkor rengeteg energiát illetve pénzt spórolhatunk meg használatuk során.  A légkeveréses sütők vitathatatlan előnye éppen abban rejlik, hogy a technológiának köszönhetően akár 25-35 százalékkal rövidebb idő alatt és 45-50 százalékkal kevesebb energiaráfordítással készíthetjük el ételeinket. Azt pedig már külön részleteznünk sem kell, hogy mind a húsfélék, mind a sütemények egyenletesen sülnek meg.

A működési elvről és a hőlégkeveréses sütők előnyeiről dióhéjban...

A magénszemélyek és vendéglátó egységek nagykonyháiban dolgozó szakácsok szerint a légkeveréses sütés legnagyobb előnye, hogy a folyamat során a sütőtér minden szegletében egyenletes a hőmérséklet. A hőátadás ugyanis konvektív módon történik. Mit értünk ez alatt? A légkeveréses sütő hátulsó részében egy fűtőtest kerül beépítésre, amelynek közelében egy a levegőt állandó áramlásban tartó motorventillátor is található. Ebből adódik a  légkeveréses sütés legkézzelfoghatóbb előnye: a hagyományos sütéssel ellentétben az ételkészítés nagyságrendekkel alacsonyabb hőfokot igényel, amely révén nem kevés energiát takaríthatunk meg.

Idő- és energiatakarékosság konvekciós sütéssel az éttermi nagykonyháktól a cukrászatokig...

A rendszerint időzítővel, hőfokszabályzó berendezéssel, előmelegítés- és szünetfunkcióval is ellátott légkeveréses sütőkben egyidejűleg kétféle ételt is süthetünk. Megspórolhatjuk a hagyományos sütésnél megkerülhetetlen tepsicserét, ugyanis az alsó-felső sütőrácsokra elhelyezett ételek egyszerre és egyenletesen sülnek. Néhány kifejezetten kényes süteményféleséget, illetve kenyérfajtát leszámítva megspórolhatjuk a sütő előzetes előmelegítését is. Légkeveréses sütő használatakor az összekészített ételt gond nélkül a még hideg sütőbe helyezhetjük, amellyel szintén akár 15-20 százalékos energiamegtakarítást érhetünk el. A 4-5 – egyes esetekben – 10 tálcás elektromos légkeveréses sütők több készüléke akár 10 sütési program-memóriával valamint automata vagy manuális párásítóval is rendelkezik. A manuális vagy éppen digitális változatban beszerezhető, konvekciós funkcióval egyaránt rendelkező cukrászati sütőben a hagyományos módszernél szintél sokkal gyorsabban és persze alacsonyabb hőfokon készíthetőek el a cukrászati termékek. A legjobb cukrászsütők természetesen digitális hőfokszabályzóval, szintén digitális időzítővel, illetve három lépésben – hőfok, idő- és programmegőrzés – programozható funkcióval büszkélkedhetnek. A sütőüzemek, cukrászatok, szállodák, üzemi konyhák és vendéglátó ipari üzemek 21. századi igényeinek kiszolgálása tehát elképzelhetetlen a magas műszaki-és  technológiai színvonalat garantáló légkeveréses sütők nélkül.
Termékeink


KÉRDÉSE VAN ?


Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8 és 16 óra között várja hívását !


+36 96 / 365-130