Értem A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
A kosár üres
Navigáció

Hűtőtechnika

Modern konyhatechnika és hűtéstechnika…

Az éttermek- és a vendéglátóegységek talán a hűtőberendezések legnagyobb felhasználói. Ez nem véletlen, hiszen a kész élelmiszereket- és alapanyagokat a felhasználásig rendszerint hűtve, sok esetben fagyasztva kell tárolni. A modern konyhatechnikán belül, valamint az általános értelemben vett hűtőberendezések fogalmán a különböző igények kielégítésére kifejlesztett hűtőtechnikai termékeket értjük, legyen szó bolti hűtőkről, élelmiszer feldolgozó egységek fagyasztó berendezéseiről, nagykonyhai hűtőberendezésekről, kereskedelmi ital- illetve borhűtőkről vagy éppen éttermek hűtött előkészítő asztalairól.  A már „ipari jellegű” nagykonyhai hűtőberendezések számos típusával is találkozhatunk kínálatunkban. Ezek közül már első nekifutásra is kiemelt figyelmet érdemelnek a legnevesebb gyártók által forgalomba hozott – természetesen minden esetben rozsdamentes kivitelben gyártott – jéggépek, salátahűtők, hűtött bemutató pultok, pizzapultok, hűtővitrinek, sokkoló hűtők és feltéthűtők. 

Milyen hűtőt válasszunk?

A nagykonyhai háttérhűtők és a szakosított tárolás hűtőberendezései…

A 21. századi konyhatechnika világában a leggyakrabban használt hűtőberendezések közül a nagykonyhai háttérhűtők komoly tekintélyt vívtak ki maguknak. Ám egy nagyobb vendéglátóegység teljes hűtésigényének kiszolgálása egy-két nagyobb hűtővel gyakorlatilag megoldhatatlan. Napjaink igen szigorú élelmiszer-higiéniai előírásainak ugyanis utóbbi nem felel meg maradéktalanul. A modern konyhatechnika követelményein belül ma már a fő hangsúly a szakosított tároláson van. Persze a rengeteg kis hűtőszekrény alkalmazása sem lehet megfelelő megoldás egy konyhán belül, önmagában már a készülékek igen nagy – egyenként akár 550-600W – elektromos teljesítménye, illetve az ebből adódó többletköltségek miatt.
Segítség a hűtőberendezések „útvesztőjében” való eligazodáshoz…

A hűtőpultoktól a hűtött bemutatóvitrinekig

Az éttermek és vendéglátó helyiségek ételeinek kínálásában régóta jól bevált módszer az önkiszolgálásra inspiráló hűtött kiállító vitrinben történő – ezáltal jól látható módon feltálalt – hűtött tárolás. A legkülönbözőbb sütőipari termékek, hideg ételek vagy előre csomagolt élelmiszerek hűtésére alkalmas készülékek a határoló falak mellé, egyes esetekben egymásnak háttal beépítve a vendégtér közepén is elhelyezhetők. Az 500-600- egyes esetekben akár 1400 literes egy és két – önműködően csukódó – ajtós álló hűtő- és fagyasztószekrények a horgonyzott hátlapok kivételével rozsdamentes acélból készülnek. Nem csak jól szigeteltek, világítással és zárral rendelkeznek, hanem az esetek többségében állítható lábakkal is felszereltek. A digitális vezérléssel, 7-8 mm vastagságú edzett üveg felépítménnyel kiegészített feltéthűtőknek, salátahűtőknek, pizza előkészítő hűtött – szintén automata leolvasztással és kondenzvíz párologtatással működő – munkaasztaloknak számos, a gasztronómia korszerű követelményeinek megfelelő típusát is beszerezhetjük. 
Termékeink


KÉRDÉSE VAN ?


Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8 és 16 óra között várja hívását !


+36 96 / 365-130