Értem A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
A kosár üres
Navigáció

Konyhai kiegészítők

Nagykonyhai edények és univerzális felhasználásuk...

A konyhatechnikai termékek egy jelentős csoportját a – konyhai előkészítés folyamatától a tálalásig bezárólag használt – edényfélségek teszik ki. A 21. századi gasztronómia kihívásaira sikeres választ adó éttermek és nagyobb vendéglátó egységek nagykonyhái közül egy sincs, amely nélkülözhetné a hatalmas hőingadozásnak ellenálló – ily módon univerzális felhasználást lehetővé tevő – rendszerint rozsdamentes acélból készülő konyhai edényeket. 

Amit a Gasztro-Norm szabványról és Gn edényekről általánosságban tudni érdemes...

A vendéglátóiparban napjainkban már széles körben elterjedt Gn edények a nemzetközileg elfogadott Gasztro-Norm szabvány méreteinek és előírásainak megfelelő, így éttermekben kifejezetten praktikusan és biztonsággal használható edények.  Annak érdekében, hogy a vendéglátóipar képes legyen a félkész- vagy készételek elkészítésének, szállításának és tárolásának folyamatát valóban egységes módon – mondhatni szabványosított rendszeren belül – megvalósítani, a gasztronorm szabványrendszer kidolgozására volt szükség. A legkülöbözőbb konyhatechnikai gépeknél és berendezéseknél, hűtéstechnikai készülékeknél, sütőknél, tárolópolcoknál valamint ételszállító dobozoknál mind-mind ezt a  szabványrendszert használják a szakavatottak.

Alapanyag, élelmiszer-higiénia, méret- és alakváltozatok...

Bár a Gn edények alapanyaga lehet polikarbonát, polipropilén és porcelán is,  legelterjedtebb változatuk kétségtelenül a rozsdamentes anyagból készült edények. Ezek a típusok képesek ellenállni egyfelől  az élelmiszeriparban általánosságban használt savas és lúgos kémhatásnak, másfelől még a legszélsőségesebb hőmérsékleti körülmények között sem rozsdásodnak. Univerzális felhasználásuk ebből adódóan  -20°C-tól akár 300°C-ig is lehetővé teszi széleskörű alkalmazásukat. A minden méretben fedővel is beszerezhető Gn edények mindenben megfeleljenek a gasztronómia szigorú élemiszerhigiéniai előírásainak. Tisztíthatóságuk kifejezetten könnyűszerrel kivitelezhető. A rozsdamentes Gn edényeket éttermek és vendéglátó egységek előszeretettel alkalmazzák mind tárolásra mind szállításra, amit elsősorban a termékek igen széles méret- és tipusválasztéka ösztönöz.

Rozsdamentes edények, konzervnyitók és húsklopfolók...

A kínálatunkban megtekinthető roszdamentes edények szintén bármelyik nagykonyhában megállják a helyüket. Megbízhatóságuk a használat során mutatkozik meg igazán, hiszen alapanyaguknak köszönhetően – a 4-73 literes lábasokban vagy éppen a 3-141 literes rozsdamentes acélból készülő fazekakban – az ételek hosszútávon megőrzik eredeti aromájukat. A konzervnyitók, tartós polietilénből gyártott vágódeszkák, elektromos késfertőtlenítők,  falra szerelhető kézi szeletelők vagy éppen a két tárcsás kézi paszírozók mellett a modern konyhatechnika gyakran alkalmazott termékei a húsklopfolók. A szintén teljesen rozsdamentes acélból készülő, állítható vastagságú és asztalra szerelhető – így használat közben statikailag kifogástalan húsklopfoló berendezések, a kézi változatnál nagységrendekkel precízebben végzi el   a hús szöveteinek lazítását, lapítását vagy éppen nyújtását.
Termékeink


KÉRDÉSE VAN ?


Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8 és 16 óra között várja hívását !


+36 96 / 365-130