Értem A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
A kosár üres
Navigáció

Önkiszolgáló pultrendszer

Önkiszolgálás a vendéglátásban...


Az első önkiszolgáló éttermek 1960 körül létesültek és hamar népszerűvé váltak. Magyarországon 2004-től nőtt meg különösen a vendéglátás eme formájának jelentősége, mind a vállalkozói üzletágban, mind pedig az alkalmazottaiknak cafetériát biztosító cégek körében. Az önkiszolgáló rendszerrel működő éttermekben az ételek bemutatása, melegentartása vagy hűtése pultsorok segítségével történik. Ezek biztosítják az ételek megfelelő tárolását és ezentúl étvágygerjesztő, ízléses bemutatását a vendégek számára. Az önkiszolgáló éttermekben általában nincsenek pincérek, a vásárlók maguk választják ki és viszik az asztalukhoz az előre kifizetett terméket.


Az önkiszolgáló pultrendszerek típusai


Az önkiszolgáló pultok a Gasztro-Norm szabvány előírásainak megfelelő méretekben készülnek. Funkciójuk szerint lehetnek hűtőpultok, melegentartó vagy semleges elemek. A pultok különböző típusú felépítményekkel (egy- vagy kétszintes, hajlított vagy sík üveges), valamint tálcacsúszdával rendelkezhetnek, a megrendelő igényei alapján. Újabban jelentős népszerűségre tettek szert a színes burkolattal vagy logóval ellátott elemek is.
Termékeink


KÉRDÉSE VAN ?


Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8 és 16 óra között várja hívását !


+36 96 / 365-130