Értem A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
bezárás

A kosár üres
Navigáció

Pizzakemencék

Az eredeti hamisítatlan pizza kemencében történő sütése a 21. században


A pizzasütéssel kapcsolatban napjainkra kialakult közhiedelem – amely szerint a háztartások hagyományos sütője „hamisítatlan” pizzát eredményez, sőt az nem igényel különösebb tudományt – bizony nem felel meg a valóságnak. A vendéglátó egységek és gyorséttermek már nem nélkülözhetik azokat a pizzakemencékhez, pizzadagasztó készülékekhez és egyéb kiegészítőkhöz hasonló modern konyhai berendezéseket, amelyek munkánk megkönnyítésének elengedhetetlen kellékeivé váltak.Minden olyan vendéglátó-ipari egység hasznosíthatja, ahol az ételkészítés az átlagosnál gyorsabb ütemben, ipari körülmények között zajlik.A változatos kínálatból azonnal szembetűnik, hogy –  pizzakemencék, hűtött munkaasztalok, pizzadagasztó gépek,zöldségszeletelők, és sajtreszelők, a pizzasütő formákhoz, illetve pizzakemence állványokhoz hasonló kiegészítők mellett – számos olyan pékipari termékből választhatunk, amelyek nélkülözhetetlen kellékei a hamisítatlan,akár 455 °C (Celsius-fok) történő pizza sütésének.Amitől igazán finom és roppanós lesz a pizza tésztánk.

Pizzakemence típusok…

Szabályozhatóság, terhelhetőség és változatos kamraméret…


Pizzakemencével gyakorlatilag minden gyorsétteremben találkozunk, ugyanis a különböző kialakítású- és designnal rendelkező pizzakemencékben sült pizzák,pita tészták modern korunk legnépszerűbb ételeinek számítanak hazai vonatkozásban is. Néhány évtizeddel ezelőtt önmagában már a pizzakemencékhez hasonló berendezések beszerzésével egy vendéglátóegység jelentős lépést tehetett előre a „versenyben”, ami szintén a pizzakészítmények iránt megnövekedett keresletre vezethető vissza.  Az egy- vagy kétaknás elektromos pizzakemencék gyártása során – amelyeknél a hőmérsékletmérő, belső lenyitható ajtók, belső világítás, szabályozható alsó-felső fűtés általában alapkövetelmény – a szakemberek a tésztasütési munkafolyamatot is figyelembe vették. Az aknás- és szalagos pizzakemencék – amelyek segítségével pizzán kívül pita tésztát, grillezett zöldséget, gyorsételeket és süteményeket is készíthetünk – nem csak a minőségi, de a mennyiség elvárásoknak is megfelelnek. Utóbbi teszi lehetővé, hogy a vendéglátó,nagykonyhai egységek viszonylag rövid idő alatt nagy mennyiségben tudják előállítani ezeket a népszerű készételeket. Külön érdemes kiemelnünk a forgalmazott,és általunk gyártott ipari pizzakemencék rendkívüli terhelhetőségét, ami szintén megspórolhatatlan minden olyan gyorsétterem számára, ahol az állandó folyamatosság jellemzi a pizzasütést.

A pizzasütés- és kiegészítői…

A hűtött munkaasztaloktól- és pizzapultoktól a pizzadagasztó gépekig…

A pizza előkészítésének legideálisabb és időben leggyorsabb megoldását az olyan hűtött munkaasztalok garantálják, ahol a munkaasztalok rájuk csatlakoztatott feltéthűtő vitrinnel és ideális esetben akár kelesztő szekrénnyel is kombinálva vannak. A nagy forgalmat bonyolító gyorséttermekben előszeretettel alkalmazzák a kombinált megoldást, mivel a feltétnek szánt alapanyagok rögtön kéznél vannak. A kombinált hűtött munkaasztalok természetesen nem kizárólag pizzériák számára lehetnek ideálisak.
Termékeink

KÉRDÉSE VAN ?

Értékesítő kollégáink munkanapokon 7-18 óra között várják hívását!

Tel: +36 1 788 1828

Hírlevél

Tisztességes Vállalkozás

Gasztroblog

Képviselt márkák:

Pujadas
RedFox
Atalay
Mirror
Tandír
Ugolini
MAGA
Baysan
Primax
Bartoli Nello
Özti
Hendi
Forni Fiorini
KitchenAid
BWT
MTH
Cool-Head
EGO
Multi Wash
Mecnosud
Sistema Project
Igloo
Evans
Fimar
Lotus
Bezzera
Ferrara-Vino
Potis
Rational
LIEBHERR
GI.METAL
Arcos
UNIVAC
Retigo
FM
Bertos
Ferrara-Cool
Ferrara-Forni
Ferrara
Árukereső.hu Árukereső.hu