Értem A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
A kosár üres
Navigáció

Pizzakemencék és kiegészítők

Az eredeti hamisítatlan pizza sütése a 21. században

A pizzasütéssel kapcsolatban napjainkra kialakult közhiedelem – amely szerint a háztartások hagyományos sütője „hamisítatlan” pizzát eredményez, sőt az nem igényel különösebb tudományt – bizony nem felel meg a valóságnak. A vendéglátó egységek és gyorséttermek már nem nélkülözhetik azokat a pizzakemencékhez, pizzadagasztó készülékekhez és egyéb kiegészítőkhöz hasonló modern konyhai berendezéseket, amelyek munkánk megkönnyítésének elengedhetetlen kellékeivé váltak.

Pizzakemence típusok…

Szabályozhatóság, terhelhetőség és változatos kamraméret…


Pizzakemencével gyakorlatilag minden gyorsétteremben találkozunk, ugyanis a különböző kialakítású- és designnal rendelkező pizzakemencékben sült pizzák modern korunk legnépszerűbb ételeinek számítanak hazai vonatkozásban is. Egy évtizeddel korábban önmagában már a pizzakemencékhez hasonló berendezések beszerzésével is egy vendéglátóegység jelentős lépést tehetett előre a „versenyben”, ami szintén a pizzakészítmények iránt megnövekedett keresletre vezethető vissza.  Az egy- vagy kétaknás elektromos pizzakemencék gyártása során – amelyeknél a hőmérsékletmérő, belső lenyitható ajtók, belső világítás, szabályozható alsó-felső fűtés általában alapkövetelmény – a szakemberek a tésztasütési munkafolyamatot is figyelembe vették. Az aknás- és szalagos pizzakemencék – amelyek segítségével pizzán kívül grillezett zöldséget, gyorsételeket és süteményeket is készíthetünk – nem csak a minőségi, de a mennyiség elvárásoknak is megfelelnek. Utóbbi teszi lehetővé, hogy a vendéglátó egységek viszonylag rövid idő alatt nagy mennyiségben tudják előállítani ezeket a népszerű készételeket. Külön érdemes kiemelnünk a forgalmazott pizzakemencék rendkívüli terhelhetőségét, ami szintén megspórolhatatlan minden olyan gyorsétterem számára, ahol a folyamatosság jellemzi a pizzasütést.

A pizzasütés- és kiegészítői…

A hűtött munkaasztaloktól- és pizzapultoktól a pizzadagasztó gépekig…

A pizza előkészítésének legideálisabb és időben leggyorsabb megoldását az olyan hűtött munkaasztalok garantálják, ahol a munkaasztalok rájuk csatlakoztatott feltéthűtő vitrinnel és ideális esetben akár kelesztő szekrénnyel is kombinálva vannak. A nagy forgalmat bonyolító gyorséttermekben előszeretettel alkalmazzák a kombinált megoldást, mivel a feltétnek szánt alapanyagok rögtön kéznél vannak. A kombinált hűtött munkaasztalok természetesen nem kizárólag pizzériák számára lehetnek ideálisak. Minden olyan vendéglátó-ipari egység hasznosíthatja, ahol az ételkészítés az átlagosnál gyorsabb ütemben zajlik. A változatos kínálatból azonnal szembetűnik, hogy –  pizzakemencék, hűtött munkaasztalok, pizzadagasztó gépek és a pizzasütő formákhoz, illetve pizzakemence állványokhoz hasonló kiegészítők mellett – számos olyan termékből választhatunk, amelyek nélkülözhetetlen kellékei a hamisítatlan pizza sütésének.
Termékeink


KÉRDÉSE VAN ?


Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8 és 16 óra között várja hívását !


+36 96 / 365-130