Tálca és árumozgatás
A tálca- és árumozgatás szállítóeszközei a modern konyhatechnika korában...
A vendéglátóegységek és éttermek termeléshez természetesen számos kiegészítő munkafolyamat is kapcsolódik. Ilyenek lehetnek nem kizárólag a hulladékok elszállításának munkálatai, illetve a hulladéktárolás, de az éttermek asztalain hagyott evőeszközökök valamint tálcák mosogatásának – ezt megelőzően tárolásának – szakszerű megoldásai is. Az éttermekben végzett folymatos mosogatás előtt – amely a vendéglátás felszerelési tárgyainak eltérő módszerekkel végzett tisztítását jelenti –a poharak, tányérok, fehér- és feketeedények tárolását valamint mozgatását is gondosan meg kell tervezni. Az evőeszköz-, tálca- és árumozgatás nem megfelelő végrehajtása ugyanis hatással lehet az étteremben végzett más munkafolymatok eredményességére és persze a termékek higiéniájára, minőségére is.A nagykonyhák roszdamentes főbb kiszolgáló bútorai – a tálcatartó kocsik...
A konyhák mobil eszközeiként a kifejezetten helytakarékos edénytárolók, szervízkocsik, tálcatartó kocsik, alépítmények és áruszállító kocsik változatos lehetőségét kínálják éttermekben a tárolásnak. A GN1/1 valamint GN2/1 tálcamérettel és zártszelvény vázszerkezettel kialakított tálcatartó kocsik elengedhetetlen eszközei valamennyi konyhával rendelkező vendéglátó egységnek. A sok esetben két forgó fékes valamint két forgó kerekű tálcatartó kocsik nagy mennyiségű tálca mozgatását teszik lehetővé és igény szerint beszerezhetők egy- és kétoszlopos kivitelben, sőt a tálcasínek között akár eltérő távolságú kialakításban is.Szervízkocsik és áruszállító kocsik...
A nem csak vendéglátóegységekben és éttermekben használt szervízkocsik rengeteg célt szolgálhatnak. A salátabár vagy éppen egy kisebb süteményes asztalka tökéletesen helyettesíthető például – természetesen amennyiben az éttrem színvonala megengedi – egy szervízkocsival. A szervízkocsik is igen sokrétűen használhatók, legyen szó az egyszerű árumozgatásról vagy éppen a legkülönlegesebb elektromos hűtő vagy fűtő megoldásokkal kiegészített készülékekben rejlő lehetőségekről. A szervízkocsik általában egy-, két- vagy hárompolcos kivitelben kerekekkel ellátva készülnek.Akár egyedi méretben is?
A tálca- és árumozgatás eszközeiként a tálcatartó-, szervíz- és áruszállító kocsik olyan eszközök, amelyek egyedi méretét a vendéglátó egységek – eltérő adottságaikból adódóan – nem spórolhatják meg. A szóban forgó eszközök éppezért egyedi méretben és a legkülönbözőbb igények kielégítésével tervezhetők és gyárthatók.Webáruházunk kínálatában több olyan konyhai kisegítő eszközt megtalálunk – kezdve a hatékony polcos kocsiktól a praktikus zsúrkocsikon át a melegen tartó kocsikig – amelyek mindenben megfelelnek a gasztronómia különleges igényeinek.