Értem A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
bezárás

A kosár üres
Navigáció

A konfitálás


A konfitálás egy alacsony hőmersékleten történő ételkészítési technológia.
A gasztronómia által egy ideig elfeledett, ma azonban újra trendi eljáráson alapszik. Nagyjából a nagyszüleink idejében is oly népszerű eljárásra vezethető vissza.
Mi talán leginkább a hagyományos disznóvágások alkalmával találkozhattunk ezzel a technológiával, amikor is a húsokat teljesen befedték zsírral és alacsony hőmérsékleten hőkezelték. Az így elkészült ételek esetében már a tartósítás is megoldott, hiszen az elkészült húst, (legyen az oldalas, egy szelet hús, vagy egy pecsenye), a sütőzsíradék légmentesen lezárja, így biztosítva a hosszú eltarthatóságot.
Ehhez széles kínálatban találhatóak konfitáló gépek. Ezek praktikuma abban rejlik, hogy az étel akár egy mozdulattal elkülöníthető a sütőzsíradéktól.

A vendéglátás képviselőit konyhatervezési, és technológiai tanácsokkal is el tudjuk látni pannonhalmi >budapesti > (Csepel) és balatonszárszói > kereskedelmi egységeinkben is. Magyarország egyik legnagyobb rozsdamentes gép-, és bútorgyártójaként jegyeznek bennünket.
 
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Vegye fel velünk a kapcsolatot >.



 

Gasztroblog

Képviselt márkák:

Tandír
Ugolini
MAGA
Baysan
Pujadas
RedFox
Atalay
Mirror
Primax
Bartoli Nello
Özti
Forni Fiorini
KitchenAid
Hendi
BWT
MTH
Cool-Head
EGO
Multi Wash
Mecnosud
Sistema Project
Igloo
Fimar
Evans
Lotus
Bezzera
Ferrara-Vino
Potis
Rational
LIEBHERR
GI.METAL
Arcos
UNIVAC
Retigo
FM
Bertos
Ferrara-Cool
Ferrara-Forni
Ferrara
Árukereső.hu Árukereső.hu