Értem A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
bezárás

A kosár üres
Navigáció

GYÁRTÁS, EGYEDI GYÁRTÁS

A munka minden esetben felméréssel kezdődik, ami nemcsak a helyiség méreteit jelenti.
A bútortervezés és kivitelezés (összeszerelés) két különböző dolog.
Bővebben...

Süteményes pultok, bemutató vitrinek

Az emberek többsége egy finom ebéd elfogyasztása után – sokszor már közben is - a desszertre gondol. Ez valakinél kimerül egy forró kávé elfogyasztásában, de legtöbbször valamilyen édes süteménnyel próbálunk kedvezni a „boldogsághormonjainkak.”
Bővebben...

Hal-, és pecsenyesütők

Manapság majdnem minden recept így kezdődik, hogy “végy 3 csepp olivaolajat, egy kis vajat…” , na de most nem ezekről az elkészítési módokról lesz szó. Süssünk bő zsírban és a zsírt ebben az esetben vegyük komolyan, hiszen bizonyított, hogy egészséges!
Bővebben...

Lángos és fánksütők

Mert lángos és fánk nélkül élni lehet, csak nem érdemes!
Lassan a végéhez közeledik a farsangi időszak. A nyár még nem kopogtat az ajtón, de ki az aki csak ebben az időszakban szereti a fánkot, vagy egy jó balatoni klasszikus sajtos tejfölös lángost?
Bővebben...

Manuális vs. Automata megoldások a konyhában.

Felgyorsult életünkben hatalmas szerepet töltenek be az automatizált eszközök. Használatukkal rengeteg időt tudunk megtakarítani. Korábban az ember egyszerre csak egy feladatra tudott koncentrálni a konyhában.

Bővebben...

Inox BAZ-ÁR

A Baz-Ár termékkategóriában azokat a jó minőségű termékeket kínáljuk akciós áron, amelyek méret-, vagy esztétikai hibásak, továbbá szállítás, vagy raktározás közben csomagolássérültek lettek. Tekintse meg folyamatosan változó Baz-Áros termékeinket.
Bővebben...

Egészséges konyha

Az egészséges ételek az utóbbi időben rendkívül népszerűek. Egyre több ember törekszik a tudatos táplálkozásra. Alapvetően több friss gyümölcsöt és zöldséget, valamint halat és szárnyast eszünk, és a szénhidrátbevitel csökkentése mellett igyekszünk visszaszorítani a túlzott cukrot, sót és állati zsírt tartalmazó élelmiszerek bevitelét.
Bővebben...

Az elszívóernyőkről általában

A konyha megfelelő levegőcseréjéhez szükséges légáramlás számítására irányelvek és szabványok adnak útmutatást. Ezen számítások a konyhában keletkező hő-, gőz és gázok mennyiségén alapulnak. 
Bővebben...

Önkiszolgáló pultrendszerek

Az első önkiszolgáló éttermek 1960 körül létesültek és hamar népszerűvé váltak. Magyarországon 2004-től nőtt meg különösen a vendéglátás eme formájának jelentősége, mind a vállalkozói üzletágban, mind pedig az alkalmazottaiknak cafetériát biztosító cégek körében. Az önkiszolgáló rendszerrel működő éttermekben az ételek bemutatása melegentartó és hidegentartó pultsorok segítségével történik.

Bővebben...

Pizzériák

A pizza a világ egyik legkedveltebb és talán az egyik legegyszerűbb étele, így érthető, hogy hazánkban is nagy népszerűségnek örvend. Szinte minden településen fellelhető egy olyan étterem/bisztró/pub/pizzéria, ahol kóstolhatunk belőle. Azonban, mint minden ételnél, úgy a pizzánál is fontos, hogy milyen recept alapján és milyen technológiával készül, hiszen egy komoly hagyományokkal rendelkező ételről van szó. 
Bővebben...

Ferrara Forni gázüzemű olajsütő 2 x 17 liter /fritőz/

Egy vállalkozás életében talán az egyik legfontosabb dolog az, hogy képes legyen minden helyzetben megújulni és alkalmazkodni a körülményekhez! A most bemutatott saját gyártású termékünk hűen bizonyítja, hogy az Inox-Bázis Kft. olyan vállalat, amely nemcsak az import termékek területén képes innovációra, hanem a saját gyártású termékekkel is versenyképes mind a hazai, mind a külföldi piacokon.
Bővebben...

Étel-, és ital melegentartók

Itt van az ősz itt van újra, elhűlt italom, hogy melegítem újra? Legyen szó szabadtéri rendezvényekről, büféasztalról, vagy egy forró teáról, forraltborról, ami a hideg estéket kellemesebbé varázsolja. Az Inox Bázis Kft-nek erre is van megoldása, ami nem más, mint ételek és italok melegentartója

Bővebben...

Balaton 2020

Eddig, ha a Balatonról beszélgettünk mindenkinek az ételek, italok, borok és vendéglátó helyek jutottak eszébe. Azonban mit sem ér egy vendéglátóhely eszközök nélkül, legyen szó a vendégtérről, a konyháról vagy a bárról.
Bővebben...

StreetFood

A street food ételek az utóbbi időben rendkívül népszerűek, felkapottak lettek. Gyakorlatilag mondhatjuk, hogy divatba jöttek az elmúlt pár évben. Legnépszerűbbek a hot-dog, lángos, hamburger, pizzaszelet, amiket az utcán akár jártunkban-keltünkben is el tudunk fogyasztani. Ellenben nem minden a legjobb alapanyag. A tökéletességhez kellenek a megfelelő berendezések és gépek is.
Bővebben...

Gépi Mosogatás

Egy séf az alapanyagból mindig a legjobbat választja! Tegyen így a gépekkel is! 
Amennyiben fontos Önnek a hatékonyság és meg akarja könnyíteni munkatársai napjait is, akkor válasszon az általunk ajánlott mosogatógépeink közül.


Bővebben...

Mosogatás

A kézi mosogatás bármilyen eszközt elmosogathatunk kézzel is, azonban itt fontos a mosogató zuhannyal való öblítés. Fekete-, és fehér mosogatás.
Több, mint 50 féle rozsdamentes mosogató, amelyek a pannonhalmi üzemünkben készülnek. Minden mosogatónk megfelel az előírásoknak.
Bővebben...

Roston, rostlapon (lapsütőn, szeletsütőn) sütés

Amikor tűz fölött, rácson, rostélyon vagy akár éppen tárcsán sütünk. Ennek megfelelően egy színvonalas étterem ma már elképzelhetetlen roston sütő lap nékül. Ezzel az eljárással divatos, újra trendi, jó izű ételek készíthetőek el, rendkívül gyorsan, és nagy mennyiségben.

Bővebben...

Füstölés

Az eljárás fő célja a megfelelő szín-, és ízvilág kialakítása, valamint nem utolsósorban a tartósítás. A füstölésre alkalmas füst előállítása gyakorlatilag a fa tökéletlen égése során jön létre.

Bővebben...

A konfitálás

A konfitálás egy alacsony hőmersékleten történő ételkészítési technológia.
A gasztronómia által egy ideig elfeledett, ma azonban újra trendi eljáráson alapszik. 

Bővebben...

Sokkolás

A sokkoló a mai modern konyha egyik praktikus gépe. Az elkészült ételek a normál hűtéshez képest sokkal gyorsabban lehűthetőek, vagy akár fagyaszthatóak, így lényegesen kisebb a roncsoló hatás, ennél fogva ez a technológia a késztermék minőségét jobban óvja.
Bővebben...

Sous-Vide

A főzési, sütési folyamatok előkészítésében és a tárolásban, valamint a fagyasztás és a mélyfagyasztás mellett egyre nagyobb szerepet kap a vákuumozás.
Bővebben...

GESZTUSVEZÉRELT SÜTŐ PROTOTÍPUSÁNAK ÉS GYÁRTÁSTECHNOLÓGIÁJÁNAK FEJLESZTÉSE AZ INOX-BÁZIS KFT-NÉL

GESZTUSVEZÉRELT SÜTŐ PROTOTÍPUSÁNAK ÉS GYÁRTÁSTECHNOLÓGIÁJÁNAK FEJLESZTÉSE AZ INOX-BÁZIS KFT-NÉL.

KUTATÁSI EREDMÉNY BEMUTATÓ

Bővebben...

A kombisütő

Nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy ma már minden éttermi konyhából kihagyhatatlan eszköz a kombinált sütő (kombi sütő-pároló), amely portfóliónkban megtalálható az egészen alap, kisméretű, 4 tálcás  változattól az óriási 10-16 tálcás monstrumokig. Természetesen a saját gyártású készülékek is az alapvető ipari normatíváknak megfelelő méretekkel kerülnek megépítésre.
Bővebben...

Gasztroblog

Képviselt márkák:

Ugolini
MAGA
Baysan
Pujadas
RedFox
Atalay
Mirror
Tandír
Primax
Bartoli Nello
Özti
Hendi
Forni Fiorini
KitchenAid
BWT
Cool-Head
MTH
EGO
Multi Wash
Mecnosud
Sistema Project
Igloo
Fimar
Evans
Lotus
Bezzera
Ferrara-Vino
Potis
Rational
LIEBHERR
GI.METAL
Arcos
UNIVAC
Retigo
FM
Bertos
Ferrara-Cool
Ferrara-Forni
Ferrara
Árukereső.hu Árukereső.hu