Értem A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
bezárás

A kosár üres
Navigáció

Sous-vide


A főzési, sütési folyamatok előkészítésében és a tárolásban, valamint a fagyasztás és a mélyfagyasztás mellett egyre nagyobb szerepet kap a vákuumozás.

Ennek legfontosabb eszköze a vákuumgép.



Cégünk, az Inox-Bázis Kft., ebből is 5-6 különböző típust kínál a technológia szerelmeseinek. Használatuk rendkívül egyeszerű, külön erre a célra kifejlesztett műanyag tasakokba zárják a felhasználni kívánt alapanyagokat, akár fűszerezve, vagy anélkül majd légmentesen lezárásra kerülnek.
A vákuumozás meghatározó folyamatára “építhető” az egyik legdivatosabb konyhatechnológiai eljárás, a Sous-Vide-olás.


Ehhez sous-vide gépre > van szükségünk.

A 2020-as év elején kezdtük el gyártani a 2 különböző méretű, és 3 különböző tudású Ferrara gépét. Lényegében egy vízzel tölthető gépről beszélünk, amelyben fűtőszálak,vagy fűtőpaplanok biztosítják a stabil hőmérsékletet létrehozását. Az alapszéria kivételével minden kivitelbe beépítésre kerül egy keringető-rendszer, ami a hőátadóközeg folyamatos, egyenletes mozgatását biztosítja. 26, vagy 52 literes belső vízkeringetési rendszerrel szerelt, belső fűtőszálas profi változatunk tartós nagykonyhai használatra lett tervezve. A Ferrara Sous Vide eszközei kivétel nélkül a magas minőségi színvonalukról lettek ismertek.

A Sous-vide gépek közt a Ferrara Professional egy minden igényt kielégítő eszköz. Palettánkon az egyik legnépszerűbb termék.
Teljesítménye 3600 W,
Hőfokszabályozása mikroprocesszoros vezérlésű, ezzel csúcsminőséget képviselve a kategóriában.
Kezelhetősége egyszerű, komfortos kialakítású digitális vezérlésű készülék. A magyar menürendszernek köszönhetően könnyen programozható. Rövid idő, szinte pár perc alatt eléri a kívánt beállított hőfokot és képes azt stabilan megtartani. Önnek csupán annyi teendője marad, hogy berakja a félkész, vákuumcsomagolt alapanyagokat, a többit a készülék elvégzi Ön helyet.
 

A technológia során az alapanyagokat hosszabb idő alatt relatíve alacsony hőmérsékleten készítjük el. Lényege, hogy az így elkészített ételek jobban megőrzik az alapanyagokban rejlő ízeket, viszonylag kevés, elhanyagolható súlyveszteség mellett. Leginkább húsételek készítésére használják. Bárány, nyúl, kacsa, akár kacsamell, kacsacomb készítésére is. Nagy segítség lehet az így el(ő)készített Márton napi libacomb, libamell, hiszen villámgyorsan kész porciókat tudunk felszolgálni az éhes vendégek asztalán. Tökéletes az erősebb rostozatú húsok finom kezelésére is. Omlós hátszínt, bélszínt készíthetünk vele. De az egyik legkívánatosabb technológia a vadak elkészítése során is, mivel az erőteljes rostozat megkövetelné a tartósabb sütést vagy párolást, ami viszont mind az íz, mind az aromaanyagokra negatív hatással lenne. A vákuumtasakban a vadak mellé elhelyezett fűszerekkel olyan erőteljes ízeket tudunk elérni, amik normál sütéssel nem érhetőek el.
 
Souce-vide gépeink > a sokrétű piaci igényekek megfelelő Ferrara brand alatt kerülnek forgalomba. Ár-érték arányban szinte verhetetlenek a hazai piacon!
 
 
Sous-vide-áláshoz a következő gépeket ajánlajuk:
 
Sous-Vide GN 1/1 - BASIC Ferrara-Forni >

Sous-Vide GN 1/1 - vízkeringetős PROFESSIONAL Ferrara-Forni >

Sous-Vide GN 1/1 - DeLuxe Ferrara-Forni >

• Sous-Vide GN 2/1 - Professional Ferrara-Forni >

Sous-Vide GN 2/1 - DeLuxe Ferrara-Forni >




 

Vákuumcsomagolás


A Sous-vide-áláshoz elengedhetetlen, hogy legyen a konyhánkban egy jó nagy teljesítményű vákuumcsomagoló gép >. Essential >, Sprint > és System > típusú gépeinkből választva minden vendéglátós megtalálhatja a konyhája igényeinek megfelelő kategóriát.






A vendéglátás képviselőit konyhatervezési, és technológiai tanácsokkal is el tudjuk látni pannonhalmi >budapesti > (Csepel) és balatonszárszói > kereskedelmi egységeinkben is. Magyarország egyik legnagyobb rozsdamentes gép-, és bútorgyártójaként jegyeznek bennünket.
 
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Vegye fel velünk a kapcsolatot >.



 

Gasztroblog

Képviselt márkák:

Ugolini
MAGA
Baysan
Pujadas
RedFox
Atalay
Mirror
Tandír
Primax
Bartoli Nello
Özti
Hendi
Forni Fiorini
KitchenAid
BWT
Cool-Head
MTH
EGO
Multi Wash
Mecnosud
Sistema Project
Igloo
Fimar
Evans
Lotus
Bezzera
Ferrara-Vino
Potis
Rational
LIEBHERR
GI.METAL
Arcos
UNIVAC
Retigo
FM
Bertos
Ferrara-Cool
Ferrara-Forni
Ferrara
Árukereső.hu Árukereső.hu