Sütő- és pároló berendezések
Hőlégkeveréses sütők és modern tűzhelyek...
Tűzhely vásárlásakor számtalan típussal és működési elvvel találkozunk. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen eszközökkel főzünk. Amennyiben a tűzhely főzési- és sütési technikája korszerű valamint energiatakarékos, akkor rengeteg energiát illetve pénzt spórolhatunk meg használatuk során. A légkeveréses sütők vitathatatlan előnye éppen abban rejlik, hogy a technológiának köszönhetően akár 25-35 százalékkal rövidebb idő alatt és 45-50 százalékkal kevesebb energiaráfordítással készíthetjük el ételeinket. Azt pedig már külön részleteznünk sem kell, hogy mind a húsfélék, mind a sütemények egyenletesen sülnek meg.Idő- és energiatakarékosság konvekciós sütéssel az éttermi nagykonyháktól a cukrászatokig...
A rendszerint időzítővel, hőfokszabályzó berendezéssel, előmelegítés- és szünetfunkcióval is ellátott légkeveréses sütőkben egyidejűleg kétféle ételt is süthetünk. Megspórolhatjuk a hagyományos sütésnél megkerülhetetlen tepsicserét, ugyanis az alsó-felső sütőrácsokra elhelyezett ételek egyszerre és egyenletesen sülnek. Néhány kifejezetten kényes süteményféleséget, illetve kenyérfajtát leszámítva megspórolhatjuk a sütő előzetes előmelegítését is. Légkeveréses sütő használatakor az összekészített ételt gond nélkül a még hideg sütőbe helyezhetjük, amellyel szintén akár 15-20 százalékos energiamegtakarítást érhetünk el. A 4-5 – egyes esetekben – 10 tálcás elektromos légkeveréses sütők több készüléke akár 10 sütési program-memóriával valamint automata vagy manuális párásítóval is rendelkezik. A manuális vagy éppen digitális változatban beszerezhető, konvekciós funkcióval egyaránt rendelkező cukrászati sütőben a hagyományos módszernél szintél sokkal gyorsabban és persze alacsonyabb hőfokon készíthetőek el a cukrászati termékek. A legjobb cukrászsütők természetesen digitális hőfokszabályzóval, szintén digitális időzítővel, illetve három lépésben – hőfok, idő- és programmegőrzés – programozható funkcióval büszkélkedhetnek. A sütőüzemek, cukrászatok, szállodák, üzemi konyhák és vendéglátó ipari üzemek 21. századi igényeinek kiszolgálása tehát elképzelhetetlen a magas műszaki-és technológiai színvonalat garantáló légkeveréses sütők nélkül.
Termékeink
- Sale
- Hűtéstechnika+
- Hűtővitrinek+
- Cukrászati bemutató pult
- Fagyasztók+
- Pizza előkészítő hűtött munkaasztal
- Jéggépek, jégkásagépek+
- Feltéthűtők
- Hűtött munkaasztal+
- Hidegentartó pultok
- Álló háttérhűtő szekrény
- Bárhűtők
- Borhűtő+
- Saláta hűtők
- Fagylaltpult
- Hűtőkamrák
- Fagyasztókamrák
- Sokkoló hűtők
- Faliregálok
- Csemegehűtő pultok
- Húsérlelő hűtőszekrények
- Juice, italhűtő
- Hűtő ajtógumi szigetelés, alkatrészek
- Pizzéria és kiegészítői+
- Sütés - főzés -
- Olajsütők - fritőzök és kiegészítők+
- Sütő- és pároló berendezések -
- Kürtöskalács sütő
- Rostlap - szeletsütő+
- Tűzhelyek+
- Sous vide
- Zsámolyok+
- Paco-jet
- Kontakt grill
- Mikrohullámú sütők
- Szalamander
- Toaszter szendvics sütő
- Wok tűzhelyek+
- Lángos, fánk és halsütők+
- Kelesztőszekrények
- Regeneráló szekrények
- Tésztafőzők+
- Főzősorok+
- Rozsdamentes bútorok+
- Elszívó ernyők+
- Mosogatástechnika+
- Mosogató, tisztítószerek
- Előkészítés+
- Önkiszolgáló pultrendszer+
- Étel melegentartók+
- Konyhai kiegészítők+
- Street food+
- Italkészítés+
- Fagylaltkészítés
- Horeca+
- Sütőipari-pékipari gépek+
- Alkatrész+
- Alapanyag+
KÉRDÉSE VAN ?
Értékesítő kollégáink munkanapokon 7-18 óra között várják hívását!
Tel: +36 1 788 1828