Értem A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
bezárás
A kosár üres
Navigáció

Pizza előkészítő hűtött munkaasztalok

Tradíció és innováció a pizza készítésben…

A gasztronómusok szerint a kelt tésztából készült – kifejezetten vékonykorong alakú alapra helyezett – és sokféle feltéttel készülő olasz eredetű étel nevének eredete az „összegyúrni” szóra vezethető vissza. Önmagában már a szóban forgó tradicionális ételféleség elnevezése is feltételezi a 21. századi modern nagykonyháktól azokat a berendezéseket, amelyek a pizza tészta nagyüzemi készítését könnyíthetik meg. Napjainkra a pizza Nyugat- és Közép-Európa szinte legnagyobb népszerűségnek örvendő ételévé vált. Mivel rengeteg féle alapanyag felhasználható elkészítése során, – így még a vegetáriánusok is fogyaszthatják – úgy tűnik szinte valamennyi náció létrehozta a hazai ízvilággal ellátott saját változatát. A pizzák iránti kereslet hazánkban is kifejezetten magas lett, nincs olyan magyar vendéglátó egység, amely ne fontolná meg ezeknek az ételeknek a forgalmazását és az előállítását megkönnyítő berendezések beszerzését. Ha ez így van, a pizza készítésre (is) specializálódott modern nagykonyhákból nem hiányozhatnak sok egyéb mellett a pizza előkészítő hűtött munkaasztalok és munkapultok sem.

Nagykonyhák és pizza előkészítő hűtött munkaasztalok, munkapultok…

A pizza előkészítő hűtött munkapultok legnagyobb előnye részint éppen abban rejlik, mint általánosságban véve a hűtött munkaasztaloké- és munkapultoké: a pizza tészta valamint a feltétnek szánt alapanyagok azonnal kéznél vannak a munkapult kényelmes nagyságú munkalapján. A pizza pultok alsó részén kialakított hűtőberendezések a pizza elkészítéshez szükséges alapanyagok tárolását, az elkészítés munkafolyamata alatt szükséges zöldségfélék és más feltétek azonnali elérhetőségét teszik lehetővé. A fokozott munkatempót feltételező forgalmas vendéglátó-ipari egységekben utóbbi elhanyagolhatatlan szempont.

A munkaasztalok és munkapultok méreteiről és technikai tulajdonságairól…

Már első ránézésre is kitűnik, hogy a pizza előkészítő hűtött munkaasztalok több típusával is találkozhatunk. Kialakításukat tekintve léteznek olyan hűtött munkaasztalba süllyesztett kialakítású termékek, amelyeknek hűtőegysége például a pizza feltét tárolására szolgáló speciális GN edényeket is hűti. Utóbbiak mellett igen nagy népszerűségnek örvendenek azok a berendezések, amelyeknek felső részére igény esetén asztali feltéthűtő vitrin telepíthető.

Mint általánosságban véve a hűtött munkaasztalok, így a pizza előkészítő hűtött munkaasztalok is több méretben, ajtó- és fiókkialakítással beszerezhetők. A 2- és 3- ajtós készülék külső illetve belső elemei kivétel nélkül rozsdamentes inox AISI 304 burkolatból készülnek. A rozsdamentes acél kialakítás egyes termékeknél a munkalapokra is igaz, míg másoknál ugyanez az elem tömör gránitból vagy márványlapból készül. A valamennyi termékre jellemző ergonomikus fogantyúk és lekerekített sarok-élek kifejezetten komfortossá teszik a nagykonyhákban szorgoskodók munkavégzését. Automata leolvasztás és kondenzvíz párologtatás az összes berendezésnél alapvető kívánalom. A pizza előkészítő hűtött munkaasztalok- és munkapultok optimális hűtési értékeiről az önzáródó ajtók mellett az ajtókon levő környezetbarát szigetelőréteg is gondoskodik. A pizza előkészítés berendezéseinek a vendéglátóegységek nagykonyháiba történő harmonikus integrálását állítható lábak teszik egyszerűvé.
Kínálatunkban a legkülönbözőbb paraméterekkel rendelkező pizza előkészítő hűtött munkaasztalokon túl a pizza elkészítéséhez és tálalásához nélkülözhetetlen olyan eszközök is megtalálhatók, mint többek között a pizzaformák, pizza szeletelők és pizza kemencék.
Termékeink


KÉRDÉSE VAN ?


Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8 és 16 óra között várja hívását !


+36 96 / 365-130