Húsérlelő hűtőszekrény 415 literes rozsdamentes ipari Ferrara-Cool
Európa egyik legkedveltebb üveges,üvegajtós nagykonyhai, vendéglátó ipari hűtő, nagykonyhai hús- és sajtérlelő hűtő vitrinje. ipari "dry ager"-e
Az SN-415 stílusos megjelenésével tökéletes választás mindenkinek, aki a húsérlelés folyamatát végig szeretné követni, hobbi vagy profi szinten egyaránt. A kiváló minőségű és hatékony szárazérlelési folyamatnak köszönhetően a húsok és delikátok könnyedén kifinomulnak. A száraz érlelés a húsok finomításának egyik legrégebbi és legjobban bevált módszere. Az Inox Bázis Kft. -nél kapható berendezés nemcsak steakek, hanem szalámi, sonka vagy száraz érlelésű sertéshús kezelésére is használható. A készülékben egyszerre 20 kg hús fér el polconként. A modern elvárásoknak megfelelő kialakítása miatt nagyszerű kiegészítő lehet éttermekbe, hentesboltokba vagy akár a konyhába is. A profi dizájn, az üvegajtó, és a benne érlelt delikátok elismerő pillantásokat váltanak majd ki a látogatókból. Ezenkívül a kapcsolható fehér LED-igazán étvágygerjesztővé varázsolja a látványt.
Az érintőképernyős kezelőpanelnek köszönhetően minden beállítás könnyen elvégezhető, és a szabályozható hőmérsékleten, páratartalommal és ventilációval az érési folyamat néhány héten belül automatikusan lezajlik a készülékben. A beépített UVC-rendszer biztosítja a belső antibakteriális tisztaságot, garantálva, hogy semmi sem károsítja az értékes húsdarabokat.
A saját ízlése szerint és a felhasznált hústól függően körülbelül 21 nap elteltével finom, diós aromákat nyerhet, körülbelül 28-35 nap elteltével a gombákéhoz hasonló aromákat fog kapni és körülbelül 45 nap elteltével vagy hosszabb idő után a kéksajtéhoz hasonló erőteljes aromákat érhet el. Minél hosszabb ideig érleli a húst, annál erőteljesebb lesz az aromája.
Ajánlott érlelési időtartam:
- Ajánlott érlelési időtartam:
- Bélszín: 1 hét
- Vékonykolbász: 2 hét
- Sonka: 3 hét
- Rostélyos, hátszín, T-bon steak, vastagkolbász: 1 hónap
- Szalámi: 2-3 hónap
Opcionális kiegészítők:
A hűtési adatok 60% levegő páratartalom és 25°C-os környezeti hőmérsékletre vonatkoznak, ettől eltérő körülmények esetén a hűtési teljesítmény változhat!
Csak álló helyzetben szállítható!
Tekintse meg online katalógusunkat »
Letölthető dokumentumok:
02040000004.hasznalati.utasitas_17093.pdf
- Vendéglátóipari felhasználásra
- Méret: D682xW595xH1865 mm
- Térfogat: 415L
- Súly: 123kg
- Polcok száma: 7
- Kapacitás: 50 kg
- Teljesítmény: 240 W
- Kampók száma: 3
- Teherbírás/polc: 20KG
- Hőtartomány: 2-14 °C
- Páratartalom-szabályozás: 50-85%
- Nettó súly: 123 kg
- Bruttó súly: 143 kg
Kérdés a termékkel kapcsolatban / ajánlatkérés
- Sale
- Hűtéstechnika -
- Hűtővitrinek+
- Cukrászati bemutató pult
- Fagyasztók+
- Pizza előkészítő hűtött munkaasztal
- Jéggépek, jégkásagépek+
- Feltéthűtők
- Hűtött munkaasztal+
- Hidegentartó pultok
- Álló háttérhűtő szekrény
- Bárhűtők
- Borhűtő+
- Saláta hűtők
- Fagylaltpult
- Hűtőkamrák
- Fagyasztókamrák
- Sokkoló hűtők
- Faliregálok
- Csemegehűtő pultok
- Húsérlelő hűtőszekrények
- Juice, italhűtő
- Hűtő ajtógumi szigetelés, alkatrészek
- Pizzéria és kiegészítői+
- Sütés - főzés+
- Olajsütők - fritőzök és kiegészítők+
- Sütő- és pároló berendezések+
- Kürtöskalács sütő
- Rostlap - szeletsütő+
- Tűzhelyek+
- Sous vide
- Zsámolyok+
- Paco-jet
- Kontakt grill
- Mikrohullámú sütők
- Szalamander
- Toaszter szendvics sütő
- Wok tűzhelyek+
- Lángos, fánk és halsütők+
- Kelesztőszekrények
- Regeneráló szekrények
- Tésztafőzők+
- Főzősorok+
- Rozsdamentes bútorok+
- Elszívó ernyők+
- Mosogatástechnika+
- Mosogató, tisztítószerek
- Előkészítés+
- Önkiszolgáló pultrendszer+
- Étel melegentartók+
- Konyhai kiegészítők+
- Street food+
- Italkészítés+
- Fagylaltkészítés
- Horeca+
- Sütőipari-pékipari gépek+
- Alkatrész+
- Alapanyag+
KÉRDÉSE VAN ?
Értékesítő kollégáink munkanapokon 7-18 óra között várják hívását!
Tel: +36 1 788 1828